Farad Header Banner
filter_list

Filter

Citroën dakdragersDakdragers-Citroën

Heeft u Citroën dakdragers nodig? Zoek dan niet verder! Citroën is een Frans automerk, dat o.a. bekend is om zijn snoek (Citroën ID/DS). De Citroën is een populair automerk in Nederland en er zijn ondertussen ontzettend veel modellen op de markt, van klein naar groot. Daarom vindt u in ons assortiment dakdragers en dakkoffers voor elk model Citroën. U hoeft alleen maar te zoeken naar uw model, uitvoering en bouwjaar en er wij tonen u een selectie van geschikte Citroën dakdragers.  Dakdragers Citroën

Dakdragers van het Italiaanse merk Farad staan bekend om het hoge laadvermogen. Dit maakt deze dakdragers de perfecte reisgenoot voor bijvoorbeeld een vakantie met uw Citroën. Wanneer uw Citroën voorzien is van een dakdrager heeft u meer flexibiliteit wat betreft de bagage die u meeneemt en neemt u gemakkelijker meer bagage mee. Onze dakdragers zijn niet alleen praktisch, ze zorgen ook voor een boost in de uitstraling van uw Citroën en dat is mooi meegenomen! Bestel nu een Citroën dakdrager en wij verzenden deze al binnen één werkdag!

Citroën dakdrager kopen?

Bent u op zoek naar extra ruimte bovenop uw Citroën? Voor elke Citroën heeft Faradbox een bijpassende dakdrager. De dakdragers van Farad hebben een gebruiksvriendelijk systeem, waardoor deze zeer eenvoudig op de auto geïnstalleerd kunnen worden. Ook handig om te weten is dat een dakdrager ook gebruikt kan worden voor een skirek, fietsendrager of een skibox. Een dakdrager is dus een nuttige investering voor uw Citroën!

Welke dakdrager kan er op mijn Citroën?

Uw zoektocht naar een dakdrager voor uw Citroën kan ingewikkeld zijn. De ene auto is de andere namelijk niet en zo werkt dat ook bij dakdragers. Gelukkig hebben wij een handige zoekfunctie ontwikkeld, waarin u op basis van uw merk en type auto snel bijpassende dakdragers te zien krijgt, zo weet u altijd dat u goed zit!

Hoeveel kg kan ik op mijn Citroën vervoeren met een dakdrager en dakkoffer?

Het gewicht dat u kunt vervoeren met een Citroën dakdrager en een dakkoffer is afhankelijk van welke dakdrager en dakkoffer u kiest. De ene dakdrager/dakkoffer kan meer gewicht dragen dan de andere. Het is daarom belangrijk om van tevoren goed na te gaan welk gewicht u extra wilt vervoeren. De meeste Citroën dakdragers kunnen tussen de 75 kg en 100 kg dragen en de meeste dakkoffers hebben een laadvermogen van maximaal 75 kg.

Dakkoffer Citroën kopen?

Het voor uw Citroën geschikte type dakkoffer is afhankelijk van uw type dakdrager en overige wensen. Hierbij moet u letten op de breedte van uw dakdrager en de afstand tussen de dragers. Daarnaast is het bijvoorbeeld ook belangrijk om het gewenste laadvermogen mee te nemen in de keuze van een dakkoffer voor uw Citroën. Verder kunt u nog uw voorkeur voor het soort materiaal, model, inhoud en kleur overwegen.

Onze collectie is online te bekijken en te bestellen »