Farad Header Banner
           


Farad Dakdragers

Heeft u wat extra ruimte nodig bovenop uw auto, of een plek om de fietsendrager te plaatsen? Met Farad dakdragers zet u zonder problemen de fietsen of de bagage op het dak van uw auto. Deze dakdragers zijn opgebouwd uit aluminium of staal met kunststof passtukken. We hebben een zeer breed assortiment, zodat er voor bijna elke auto een geschikte drager te vinden is. U vindt op onze website niet alleen een mooi aanbod, maar ook een handig hulpmiddel om te bepalen welke dakdrager het beste op uw auto past. Wij zorgen dat u goed geïnformeerd bent over het type en model dat u nodig heeft.

Dakdragers voor vrijwel elk model auto

De montage van Farad dakdragers is kinderlijk eenvoudig. U heeft snel een platform om tot 100 kilo aan bagage op het dak van uw auto te laden. Met behulp van een bijpassende bagagebox beschermt u deze bagage tegen de elementen onderweg. Onze bagageboxen zijn verkrijgbaar in maten van 400 tot bijna 700 liter, voor zelfs de grootste omvang bagage. Zowel de bagageboxen als de dragers worden in West-Europa geproduceerd en voldoen aan alle wettelijke eisen. Ze hebben zelfs extra certificering van het Duitse Ministerie van Transport. U kunt met een gerust hart op weg, want deze eenvoudige oplossing laat u veilig en stevig uw bagage vervoeren. U krijgt bovendien drie jaar garantie op de dakdragers voor uw auto. Geen twee automerken en –modellen zijn hetzelfde. Daarom is ons aanbod breed ingesteld. U vindt allerlei maten dakdragers met verschillende koppelingen, afhankelijk van uw auto. Een auto met een open dakrailing heeft andere bevestigingsstukken nodig dan een dak met een gesloten dakrailing of geen dakrailing. Daarom kunt u bij ons precies uitkiezen welk type bevestiging u nodig heeft. Voor nog meer informatie bieden wij ook een tool aan om te kijken welke dakdrager het beste bij uw auto past. De montage van al onze dakdragers is universeel en eenvoudig.

Faradbox.nl, wij hebben altijd een mooie bagagebox voor u


In onze webwinkel vindt u naast dakdragers ook een breed scala aan bagageboxen. Deze houden uw spullen droog en veilig. Met een extra skirek verandert u de dakkoffer ook gemakkelijk in een skibox, ideaal voor de wintersportvakantie. Met onze uitstekende voorwaarden en scherpe prijzen zult u niet snel een betere deal vinden. Wij rekenen geen aparte bezorgkosten en bezorgen uw bestelling overal in Nederland of België en de rest van Europa. U heeft uw bestelling binnen enkele dagen in huis. Bestel snel een Farad bagagebox of dakdrager voor uw auto en vervoer uw bagage in stijl.

Lees meer

Farad Dakdragers bestelt u bij de online specialist

Faradbox maakt inzichtelijk welk product het beste bij u en uw auto past. Door de stappen op onze website te volgen vind u zonder probleem een dakdrager voor ieder model auto (inclusief alle types, uitvoeingen en bouwjaren). Daarnaast maakt u gebruik van onze scherpe prijzen en hoog aangeschreven service.

Welke dakdragers heeft u nodig?

Wij krijgen regelmatig de vraag gesteld: welke dakdragers heb ik nodig? Het antwoord op die vraag hangt altijd af van een aantal punten. Namelijk aan uw auto en de hoeveelheid ruimte die u nodig heeft. Elke auto is anders, ook het formaat en of het een glad dak is of niet. Hier wordt de dakdrager op aangepast. U kunt bij Faradbox eenvoudig zoeken naar uw specifieke auto en dan ziet u een aantal dakdragers die passend zijn voor u.