Farad Header Banner
filter_list

Filter

Daewoo

Daewoo Dakdragers

Bent u op zoek naar meer opbergruimte op uw Daewoo? Dan bieden onze dakdragers voor uw Daewoo een uitkomst! Daewoo werd in 1937 opgericht in Zuid-Korea. Het merk is in de loop der jaren geëvolueerd tot een volwaardig bedrijf met hoge kwaliteitsstandaarden en een breed scala aan modellen. Vanaf 2002 werd besloten om voor de Europese markt de krachten te bundelen met Chevrolet. De bestaande modellen werden in het vervolg onder de naam van Chevrolet op de markt gebracht. In 2014 heeft Daewoo zich volledig van de Europese markt teruggetrokken. Bent u nog in het bezit van een Daewoo? Dan hebben wij voor de verschillende bestaande Daewoo modellen diverse soorten Daewoo dakdragers beschikbaar.Dakdragers Daewoo kopen?

Bent u op zoek naar meer opbergruimte op uw Daewoo? Dan bieden onze dakdragers voor uw Daewoo een uitkomst! Daewoo werd in 1937 opgericht in Zuid-Korea. Het merk is in de loop der jaren geëvolueerd tot een volwaardig bedrijf met hoge kwaliteitsstandaarden en een breed scala aan modellen. Vanaf 2002 werd besloten om voor de Europese markt de krachten te bundelen met Chevrolet. De bestaande modellen werden in het vervolg onder de naam van Chevrolet op de markt gebracht. In 2014 heeft Daewoo zich volledig van de Europese markt teruggetrokken. Bent u nog in het bezit van een Daewoo? Dan hebben wij voor de verschillende bestaande Daewoo modellen diverse soorten Daewoo dakdragers beschikbaar. 

Daewoo dakdragers bestellen bij Faradbox

Wanneer u met behulp van onze handige zoekfunctie uw model, bouwjaar en uitvoering selecteert, vindt u een selectie van de dakdragers die geschikt zijn voor uw Daewoo. Doordat we onze producten uit voorraad leveren, bieden wij een snelle levertijd. Wanneer u een dakdrager voor uw Daewoo bij Faradbox bestelt, kunt u rekenen op verzending binnen één werkdag. Ook vinden we het belangrijk dat u tevreden bent met uw Daewoo dakdrager. Daarom bieden wij 14 dagen bedenktijd, zodat u gegarandeerd de juiste keuze maakt!

Onze dakdragers voor Daewoo

Nadat u uw model en uitvoering heeft geselecteerd, toont onze website voor uw auto de geschikte Daewoo dakdragers. Kies uit diverse modellen dakdragers, elk met verschillende eigenschappen. Al onze producten zijn uiteraard van hoogwaardige kwaliteit en gaan daardoor lang mee. Bij het maken van uw keuze kunt u de volgende aspecten overwegen:
  • Keuze uit stalen of aluminium dakdragers;
  • Wij hebben dakdragers voor Daewoo met een glad dak en dakdragers voor Daewoo met dakrails;
  • Alle producten zijn TUV gecertificeerd;
  • Keuze uit een maximale belasting van 75 kg of 100 kg;
  • Al onze dakdragers doorstaan de City Crash test;
  • Diverse aerodynamische dakdragers voor verminderde weerstand en geluid;
  • Iedere set bestaat uit 2 dakdragers, voetenset en sloten;
  • Eenvoudig te monteren;
  • Niet meer gereedschap nodig dan meegeleverde sleutel;
  • 3 jaar garantie.

Extra bagageruimte met een Daewoo dakkoffer

Om optimaal gebruik te maken van extra ruimte op het dak van uw Daewoo, heeft u,  naast een dakdrager, ook een Daewoo dakkoffer nodig. Een dakkoffer houdt uw lading goed beschermd tegen weer en wind onderweg. Wij hebben een groot assortiment dakkoffers, zodat u gegarandeerd de dakkoffer vindt die bij uw wensen past. U kunt hierbij kiezen uit dakkoffers in verschillende kleuren en inhoudsmaten.

Welke inhoudsmaat moet uw ideale dakkoffer hebben?

Bij de aanschaf van een dakkoffer voor uw Daewoo is het belangrijk om in overweging te nemen hoeveel ruimte u nodig heeft. Wij bieden dakkoffers van 340 liter tot 680 liter. De meest geschikte inhoudsmaat voor uw dakkoffer hangt af van uw wensen en doeleinden. Wilt u bijvoorbeeld een lange of verre reis maken? Dan kan het verstandig zijn om voor een groter formaat te gaan. U kunt uzelf bijvoorbeeld ook de vraag stellen of u alleen of met meerdere personen op reis gaat. Door de verschillende opties te overwegen, maakt u gegarandeerd de juiste keuze!