Farad Header Banner

Dakdragers voor de Hyundai Santa FE

Gemakkelijk extra ruimte creëren met dakdragers voor de Hyundai Santa FE. Bestel ze bij uw specialist in dakdragers en dakkoffers.


Santa Fe 2001-2012 met dakrail

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Santa Fe 2012-2018 met dakrail

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Santa Fe 2018> met dakrail

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Dakdragers Hyundai Santa FE

De Hyundai Santa FE was de eerste SUV van Hyundai en werd gepresenteerd in 2001. Nadat de auto was gepresenteerd werd het merk Hyundai enorm populair en dus is deze auto enorm belangrijk voor Hyundai. In heel Europa zijn meer dan 400.000 auto's verkocht van dit merk en werd in de jaren steeds meer aangepast. Het nieuwste model is veranderd aan de buitenkant en het ruime interieur is voorzien van hoogwaardige materialen, bijvoorbeeld leren bekleding.

Laadruimte Hyundai Santa FE

De laadruimte bij deze auto verschilt door de verschillende uitvoeringen van de auto. Zo heeft de Sante FE 2 een kofferbakruimte van 969 liter en de Santa FE 4 (2021) een ruimte van 625 liter. Zo verschilt het dus per auto en kan het zomaar zijn dat je te weinig ruimte hebt voor meer bagage. Om meer ruimte te creëren heb je dakdragers. 

Dakdragers van Faradbox

De dakdragers van Faradbox bieden u de extra laadruimte die u nodig heeft. Hoge kwaliteit, een makkelijk systeem om te monteren en afgewerkt met een Italiaans tintje, dat is hetgeen wat de dakdragers u bieden. Op de dakdragers zit standaard 3 jaar garantie.

Voor uw dakdragers voor de Hyundai Santa FE kijkt u hierboven.