Farad Header Banner
filter_list

Filter

Kia dakdragersdakdrager voor KIA

Kia is één van de meest succesvolle automerken in Nederland. In 2018 vierde Kia haar 25-jarige bestaan in Nederland. Met de succesvolle lancering van bestsellers zoals de Kia Picanto, Ceed, Rio, Niro en Sportage is Kia niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Op zoek naar de perfecte dakdrager voor uw Kia? Selecteer moeiteloos uw model, bouwjaar en uitvoering in onze handige zoekfunctie en ontdek bij ons een variatie aan Kia dakdragers die aansluiten bij uw auto.


Dakdragers Kia

Faradbox staat bekend om zijn hoogwaardige dakdragers voor Kia, met een indrukwekkend laadvermogen. Onze dakdragers kunnen moeiteloos tot 100 kg dragen. Of u nu een glad dak of dakrails hebt, Faradbox heeft de juiste dakdragers voor uw Kia. Ze zijn gebruiksklaar en vereisen geen extra gereedschap voor montage. Voor wie op zoek is naar maximale efficiëntie tijdens het rijden, biedt Faradbox ook aerodynamische dakdragers die de luchtweerstand minimaliseren.

Wat bieden de dakdragers voor uw Kia?

Kiest u voor een dakdrager, dan kiest u voor gemak en ruimte. Een Kia dakdrager gebruikt u als fietsenrek, om ski’s mee te nemen, uw surfplank te dragen of om een dakkoffer op te bevestigen. Wanneer u voor een dakkoffer voor uw Kia kiest, dan profiteert u bij Faradbox van de volgende voordelen:

•    Aerodynamisch aluminium (licht van gewicht) of staal;
•    Maximale belasting van 75 kg tot 100 kg;
•    TÜV-gecertificeerd;
•    Al onze dakdragers doorstaan de City Crash Test;
•    Eenvoudig te monteren;
•    T-gleuf voor het toepassen van een T-adapter of accessoires;
•    Geen extra gereedschap nodig dankzij de meegeleverde sleutel;
•    U ontvangt een set van twee Kia dakdragers, voorzien van voetenset en sloten;
•    Drie jaar garantie.

Kia dakdragers bestellen?

Overweegt u om Kia dakdragers van Faradbox aan te schaffen? Twijfel dan niet langer, want bij ons krijgt u 14 dagen bedenktijd. Zo neemt u geen enkel risico. Wij leveren al onze dakdragers uit voorraad. Dit maakt verzending binnen één werkdag mogelijk. Zo kunt u sneller dan u dacht met uw Kia dakdrager op pad!

Dakkoffer op uw Kia?

Wilt u de dakdragers gebruiken om extra bagage op uw dak te vervoeren? Dan heeft u uiteraard ook een Kia dakkoffer nodig. Deze bestelt u eenvoudig op onze website. Het is belangrijk om hierbij te controleren of de dakkoffer op de dakdragers past. Dit doet u door te kijken naar de minimale of maximale afstand tussen de dakdragers. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keuze! Bekijk direct ons assortiment dakkoffers en kies uw ideale dakkoffer!