Farad Header Banner
filter_list

Filter

Dakdragers Ford Focus

Heeft u een Ford Focus en bent op zoek naar een Ford Focus dakdrager? Dan bent u bij FaradBox, uw specialist in dakdragers en dakkoffers, bij het juiste adres. Met het ruime aanbod Ford Focus dakdragers van FaradBox kunt u gemakkelijk extra ruimte creëren voor uw bagage. Faradbox heeft voor ieder model een passende Ford Focus dakdrager. Bekijk hieronder het aanbod.


Ford Focus dakdragers

De eerste Ford Focus werd in 1998 gebouwd door Ford Motor Company. Het is een compact voertuig die IN 2012 de prijs won als best verkopende auto. Wist u dat de Ford Focus is gebouwd volgens kinetisch design? Dit is een ontwerpmethode waarbij de voorlichten elk een verschillende vorm hebben. 

De Ford Focus is beschikbaar in verschillende prijsklassen en modellen, namelijk: 
  • Als Sedan met 4 deuren
  • Als Hatchback met 5 deuren
  • als stationwagen met 5 deuren
De stationwagen staat bekend om zijn uitstekende laadvermogen, de sedan en hatchback modellen moeten al snel worden uitgebreid met een dakkoffer als er volumineuse voorwerpen moeten worden vervoerd. Voor alle modellen biedt FaradBox een passende Ford Focus dakdrager. Bekijk hierboven het aanbod en vind het model dat bij uw Ford Focus past.

Gemakkelijk extra ruimte creëren met dakdragers

Voor het meenemen van winterport spullen of het meenemen van extra bagage tijdens een zomervakantie kan de laadruimte van deze auto worden uitgebreid met dakdragers. Faradbox heeft meerdere typen dragers die zeer snel en veilig te monteren zijn. Onze dragers hebben ten opzichte van andere dragers ook nog eens de volgende voordelen: 
  • U heeft een lager brandstofgebruik door de elegante vleugelvorm van de dragers
  • U heeft geen extra gereedschap nodig dan de meegeleverde sleutels
  • De dragers hebben een uitstekend laadvermogen
  • Standaard ontvangt u 3 jaar garantie
  • TUV gecertificeerd

Heeft u nog vragen over onze Ford Focus dakdragers? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.