Farad Header Banner
filter_list

Filter

Fiat dakdragers

Bent u van plan om dakdragers voor uw Fiat aan te schaffen? Bij ons vindt u dakdragers die aan al uFarad dakdrager Fiatw wensen voldoen! Net als vele andere automerken, heeft Fiat een verleden als sponsor in de voetbalwereld. Ook in Nederland is het Italiaanse automerk actief geweest als sponsor. Meerdere clubs maakten gebruik van de diensten van de Italianen. 

De modellen die u tegenwoordig het meest in het straatbeeld ziet, zijn natuurlijk de Fiat 500 en de bekende Fiat Panda. Bij Faradbox hebben we aan alle modellen van Fiat gedacht. Zo hebben we ook voor uw Fiat een geschikte dakdrager. 


Dakdragers Fiat kopen?

Heeft u vaak een tekort aan bagageruimte wanneer u op reis gaat? Wij hebben dé oplossing! Onze hoogwaardige dakdragers voor Fiat zijn speciaal ontworpen om uw reiservaring te verbeteren en u de vrijheid te geven om alles wat u nodig heeft, mee te nemen. Onze Fiat dakdragers bieden uitstekende ondersteuning, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over overbelasting van de binnenruimte van uw Fiat. De dakdragers zijn eenvoudig te installeren en passen perfect op het dak van uw Fiat!

Fiat dakdrager kopen?

Wilt u een Fiat dakdrager kopen, maar weet u niet welke dakdrager op uw Fiat past? Gebruik onze handige zoekfunctie en voer eenvoudig het bouwjaar, uitvoering en model van uw Fiat in. Wij tonen u vervolgens alleen de dakdragers die geschikt zijn voor uw Fiat. Dit maakt het bestellen bij Faradbox zo eenvoudig. U weet zeker dat u goed zit. Heeft u toch niet de gewenste dakdragers voor uw Fiat besteld? Dan kunt u deze bij ons eenvoudig binnen 14 dagen retourneren.

Waar worden Fiat dakdragers voor gebruikt?

Dakdragers zijn stalen of aluminium stangen op het dak van uw Fiat. Deze gebruikt u om extra bagage te vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan ski’s, surfplanken, fietsen of dakkoffers met extra bagage voor uw Fiat. Op deze manier biedt het reizen met uw Fiat u meer mogelijkheden dan voorheen en bezoekt u bestemmingen die u niet voor mogelijk gehouden had!

Extra bagage in uw Fiat dakkoffer

Wilt u met uw dakdragers meer bagage meenemen? Dan hoort daar uiteraard ook een Fiat dakkoffer bij! Deze bestelt u eenvoudig op onze website. Dit is wat onze dakkoffers voor uw Fiat zo bijzonder maakt: 
  • Ons design is gemaakt met oog voor detail;
  • Alle dakkoffers voor uw Fiat bestaan uit duurzaam materiaal;
  • De dakkoffers worden geleverd met veiligheidscertificaat;
  • Het EasyFix systeem maakt de montage zeer eenvoudig;
  • Met een Fiat dakkoffer kunt u tot 100 kg extra bovenop uw auto laden;
  • Ons assortiment dakkoffers is geschikt voor alle Fiat modellen;
  • Keuze uit modellen vanaf 340 liter tot 680 liter.
Onze collectie is online te bekijken en te bestellen »