Farad Header Banner
filter_list

Filter

Dakdragers Volkswagen Touareg

Gemakkelijk extra ruimte creëren met dakdragers voor de Volkswagen Touareg. Bestel ze bij uw specialist in dakdragers en dakkoffers. 


Dakdragers Volkswagen Touareg 

De Volkswagen Touareg is een rijk uitgeruste SUV die beschikt over krachtige motoren. Het is een ruie 5-zits auto die fijn over de weg stuurt. Het interieur van de auto ziet er luxe uit en is uitgerust van alle moderne technieken die je maar kunt wensen. Ook in de ruime kofferbak kun je een hoop spullen kwijt, maar extra ruimte biedt je meer mogelijkheden. 

Kofferbak ruimte 

De auto beschikt over een ruime kofferbak, maar zoals gezegd biedt meer ruimte je extra mogelijkheden, zo ook voor deze auto. Als je namelijk echt veel spullen moet meenemen, bijvoorbeeld voor op vakantie, dan zijn dakdragers onmisbaar. De dakdragers van Farad bieden je de extra ruimte die je nodig hebt. 

Neem gerust eens een kijkje bij de verschillende modellen. 

Farad dakdragers 

De Farad dakdragers bieden je zoals gezegd de extra ruimte, maar niet allen dat. De dakdragers zijn voorzien van erg goede kwaliteit, een mooie Italiaanse afwerking en een systeem dat makkelijk te monteren is. Bovenop die voordelen zit nog eens een standaard garantie van 3 jaar.