Farad Header Banner
filter_list

Filter

Farad dakdrager DaciaDacia Dakdragers

Bij Faradbox vindt u dakdragers voor elk merk en type auto, dus ook Dacia dakdragers. Het automerk Dacia is afkomstig uit Roemenië. Al sinds de oprichting in 1966 heeft Dacia zich steeds aangepast aan de behoeften van klanten. Bent u ook in het bezit van zo’n mooie Dacia en bent u op zoek naar een dakdrager? Bekijk hier, per model en uitvoering, welke dakdragers u kunt kiezen voor uw Dacia. Of u nu bijvoorbeeld op zoek bent naar Dacia Duster dakdragers of dakdragers voor een Dacia Sandero, bij ons vindt u verschillende dakdragers per model. Dakdragers Dacia bestellen

Het bestellen van een dakdrager voor uw Dacia is bij Faradbox heel eenvoudig. Met onze handige zoekmachine vult u eenvoudig het merk, model en bouwjaar in om een overzicht van het aanbod voor uw Dacia te krijgen. Zo weet u altijd zeker dat u een passende dakdrager voor uw Dacia bestelt. Wij leveren onze dakdragers uit voorraad, waardoor we de dakdrager voor uw Dacia altijd binnen één werkdag verzenden. Zo bent u op korte termijn al voorzien van een Dacia dakdrager!

Dit maakt onze Dacia dakdragers bijzonder

Onze Dacia dakdragers hebben verschillende voordelen en eigenschappen. Hierbij kunt u denken aan de volgende aspecten:

  • Verminderd geluid
  • Lager brandstofverbruik door de elegante vleugelvorm;
  • Aluminium (licht van gewicht);
  • Maximum belasting van 75 kg of van 100 kg;
  • TUV gecertificeerd;
  • City Crash Test;
  • Geen ander gereedschap nodig dan meegeleverde sleutel;
  • U krijgt een set van twee dakdragers, voorzien van voetenset en sloten;
  • Drie jaar garantie;
  • T-gleuf voor toepassen van T-adapter of accessoires.

Bijpassende dakkoffer voor uw Dacia

Om optimaal gebruik te maken van extra ruimte heeft u, naast dakdragers, ook een dakkoffer voor uw Dacia nodig. Wij hebben een ruim assortiment Dacia dakkoffers in verschillende stijlen en groottes, daar zit zeker een dakkoffer tussen die bij uw wensen past.

Welke dakdrager en dakkoffer past er op de dakrails van uw Dacia?

De modellen van Dacia hebben verschillende dakrails. Zo zijn er bijvoorbeeld open dakrails en gesloten dakrails, wat ervoor zorgt dat niet iedere dakdrager zomaar op het dak van uw Dacia past. Hier hebben wij bij Faradbox uiteraard rekening mee gehouden. Met onze handige zoekfunctie krijgt u alleen de Dacia dakdragers te zien die op de dakrails van uw passen. Denkt u er wel aan dat u rekening houdt met de minimale en maximale afstand tussen beide dragers, wanneer u een Dacia dakkoffer koopt?


Onze collectie is online te bekijken en te bestellen »