Farad Header Banner

Dakdragers voor de Hyundai I10

Zoekt u dakdragers voor de Hyundai I10? Bestel ze makkelijk en snel online bij uw dakdragers specialist:

  • Gratis verzending
  • Uit voorraad geleverd
  • Verzending binnen 1 werkdag

 Hyundai I-10 dakdragers

Een frisse, stijlvolle auto met een fraai design en geavanceerde technologie, dat is de Hyundai I-10. De Hyundai I-10 is een echte stadsauto. Je baant je makkelijk een weg door het drukke stadsverkeer. De wendbaarheid van de auto zie je ook terug in het parkeren. Je maneuvreert je makkelijk in de lastigste parkeerplaatsen. Ondanks het compacte aangezicht is er veel interieurruimte en kun je bijvoorbeeld met gerust hart een weekendje weg in de Hyundai I-10.

De laadruimte van Hyundai I-10

Als gezegd is de laadruimte van de Hyundai I-10 geen probleem voor een weekendje weg. Het simpelweg comfortabeler om een dakdrager in te zetten als verlengstuk van de kofferbak voor een korte vakantie. Ga je je voor een langere tijd op reis dan is een dakdrager aan te raden bij de Hyundai I-10. Het biedt extra laadruimte, die er niet is in de auto zelf.

Bekijk bij de Hyundai I-10 modellen hierboven welke dakdrager u nodig heeft. 

Dakdragers van Faradbox 

Komt u laadruimte tekort in uw auto? Faradbox biedt u de laadruimte en daarmee een stukje extra comfort die u mist in de auto. De dakdragers zijn van uitstekende kwaliteit, Italiaans afgewerkt en bovendien zit er 3 jaar garantie op de dakdrager. Een extra voordeel is dat de dakdrager eenvoudig te monteren is.