Farad Header Banner
filter_list

Filter

Dakdragers HyundaiDakdragers Hyundai

Hyundai Motor Company opgericht in 1967 is een van de meest succesvolle automerken van dit moment. De kracht van Hyundai zit in de constante innovatie en de ambitie om continu te blijven presteren. Niet voor niets is Hyundai op dit moment de op drie na grootste autoproducent ter wereld. In Nederland behoort Hyundai tot de succesvolste en bestverkopende autoproducenten.

Daarom zie je de Hyundai steeds vaker in het Nederlandse verkeer. Dit gaat waarschijnlijk ook alleen maar meer worden. Hyundai kan daarom ook niet ontbreken in ons assortmiment. Met een groot aantal modellen is Hyundai ook erg uitgebreid. Gelukkig bieden wij voor elk model een aantal dakdragers voor Hyundai. Zo heeft u ruim keuze uit alle dakdragers voor Hyundai zodat u de dakdrager kan vinden die u wilt. 


Dakdragers Hyundai Dakdragers Hyundai

Voodat u een dakdrager koopt voor Hyundai is het goed om alle details te lezen van de dakdrager. Zo weet u precies wat u te wachten staat en kunt u bepalen welke u wilt. Daarom beschikken we ook over een ruim assortiment zodat u de beste keuze maakt tussen de dakdragers voor Hyundai

Alle dakdragers beschikken ook over een TUV certificaat en u krijgt 3 jaar garantie zodat u zeker bent van een goede aankoop. 
De dakdragers van Farad staan ook bekend om hun hoge draagkracht . Meestal is de maximale belasting 100kg. De dakdragers zijn ook gemaakt van aluminium waardoor ze licht zijn maar wel veel kunnen dragen.

Dakkoffers voor uw Hyundai

Naast uw dakdragers voor uw Renault heeft u ook Dakkoffers nodig. Dakkoffers zorgen ervoor dat u uw spullen droog en veilig op uw dak kunt opbergen. Wij hebben voor u een ruim assortiment dakkoffers dus u kunt er een uitzoeken die precies bij u past.

Onze collectie is online te bekijken en te bestellen »