Farad Header Banner
filter_list

Filter

Lancia dakdragersDakdrager voor Lancia

Het van oorsprong Italiaanse merk Lancia werd in 1906 opgericht door Vincenzo Lancia. In 1969 werd Lancia overgenomen door Fiat en fungeerde sindsdien als luxe-divisie voor Fiat. Bij ons vindt u dakdragers voor verschillende modellen, waaronder de Delta, Musa en Ypsilon. Bent u op zoek naar de perfecte dakdrager voor uw Lancia? Selecteer moeiteloos uw model, bouwjaar en uitvoering in onze handige zoekfunctie en ontdek een variatie aan Lancia dakdragers die passen op uw auto.


Dakdragers Lancia

Faradbox staat bekend om zijn hoogwaardige dakdragers voor verschillende Lancia modellen. Met een indrukwekkend laadvermogen kunnen onze dakdragers moeiteloos tot 100 kg dragen. Hierdoor monteert u heel eenvoudig een dakkoffer of fietsdrager. Of u nu een model met een glad dak of dakrails heeft, Faradbox heeft de juiste dakdragers die naadloos aansluiten op uw Lancia. 

Onze dakdragers zijn ontworpen voor gebruiksgemak en vereisen geen extra gereedschap voor montage, waardoor u snel en zonder gedoe klaar bent om de weg op te gaan. Daarnaast heeft Faradbox ook aerodynamische dakdragers die de luchtweerstand minimaliseren, wat u een soepelere rit en brandstofbesparing oplevert.

Lancia dakdrager kopen?

Faradbox is een webshop gespecialiseerd in dakdragers, dakkoffers en fietsdragers van het merk Farad. Voor elk model Lancia heeft Faradbox een dakdrager die past. Onze dakdragers zijn altijd makkelijk te monteren op uw auto en worden inclusief het benodigde gereedschap geleverd.

Wanneer u uw dakdrager online bestelt, profiteert u altijd van de volgende voordelen:
-    Gratis verzending
-    Verzending binnen één werkdag
-    Producten worden uit voorraad geleverd
-    Veilig en eenvoudig betalen
-    3 jaar garantie
-    Al onze producten zijn TÜV-gecertificeerd
-    Al onze producten hebben de City Crash test doorstaan

Lancia dakdrager monteren

Op onze webshop vindt u diverse instructievideo's die u helpen bij het monteren van de dakdragers, dakkoffer of fietsdrager die u online heeft besteld. Mocht u toch nog vragen hebben of ergens niet uitkomen, dan staan wij altijd voor u klaar om ondersteuning te bieden.

Wilt u dakdragers aanschaffen, maar heeft u liever geen gedoe met de montage? Breng dan een bezoek aan onze showroom,  waar wij direct kunnen zorgen voor de montage van uw dakdragers. Zo bent u er zeker van dat uw dakdragers stevig en stabiel zijn gemonteerd, zodat u met een gerust hart de weg op kunt.