Farad Header Banner
filter_list

Filter

dakdragers Renault

Renault dakdragers

In 1899 begint Louis Renault samen met twee broers met het produceren van personenauto's. In 1911 gaat hij op bezoek bij Henry Ford en doet inspiratie op voor productiemethoden op grote schaal. Al snel wordt Renault één van de grootste autofabrikanten in Europa. Daarom hebben we ook een groot aanbod aan Renault dakdragers. Selecteer in onze zoekfunctie het juiste model in de juiste uitvoering en wij tonen u  een selectie aan Renault dakdragers die geschikt zijn voor uw auto. Tussen de verschillende dakdragers voor Renault zitten kleine verschillen,  dus u kunt kiezen voor de dakdrager die perfect bij u past.


Op zoek naar dakdragers voor uw Renault?

Er zijn verschillende redenen om op zoek te gaan naar een dakdrager voor uw Renault, een wintersportvakantie bijvoorbeeld  of een kampeertrip. U neemt uw bagage gemakkelijker mee met een dakdrager. Omdat dakdragers veel extra laadruimte creëren,  kDakdragers Renaultunt u aanzienlijk meer bagage meenemen dan u voor ogen had!

Welke dakdrager is geschikt voor uw Renault?

Wanneer u begint aan uw zoektocht naar dakdragers voor uw Renault, kan het lastig zijn om een geschikte dakdrager voor de uitvoering van uw Renault te vinden. Bij Faradbox begrijpen we dit. Met onze handige zoekfunctie weet u zeker dat u de juiste dakdragers aangeboden krijgt!

Waar moet u op letten bij het kopen van een Renault dakdrager?

Bij het aanschaffen van een Renault dakdrager is het belangrijk een dakdrager te kiezen die geschikt is voor uw Renault en die de juiste draagkracht heeft . Met onze zoekfunctie waarbij u het model, bouwjaar en uitvoering selecteert krijgt u de beste selectie dakdragers die op uw Renault passen. Bovendien kunt u uit deze selectie de dakdrager kiezen die het gewicht van uw bagage kan dragen.

Kunt u door de wasstraat met een Renault dakdrager?

Het is niet mogelijk om dakdragers op uw auto te laten zitten wanneer u door de wasstraat gaat. Uitstekende delen van uw auto moeten altijd verwijderd worden, om schade te voorkomen. Gelukkig zijn de Renault dakdragers van Faradbox eenvoudig te demonteren en monteren!

Renault dakkoffer kopen?

Als u over een dakkoffer beschikt,  hoort daar nog wel een dakkoffer bij. Ook  hiervoor kunt u terecht bij Faradbox! Wij hebben een groot assortiment dakkoffers die passen bij uw Renault. Daarnaast geven dakkoffers de uitstraling van uw Renault ook een boost in uitstraling, zo kunt u in stijl op pad!

Onze collectie is online te bekijken en te bestellen »