Farad Header Banner
filter_list

Filter

Farad dakdragers FordDakdragers Ford

Ford Motor Company is een Amerikaans autoconcern dat auto's bouwt onder de eigen naam Ford en Lincoln. De auto's van Ford worden wereldwijd verkocht. In 2010 was het concern de op vier na grootste autobouwer ter wereld.
Daarom kunnen de dakdragers voor de auto's van Ford niet ontbreken aan ons assortiment. We beschikken daarom ook over verchillende dakdragers voor verschillende modellen en bouwjaren. Selecteer uw model Ford enhet bouwjaar en er komt een selectie aan dakdragers voor uw Ford.


Dakdragers FordDakdragers Ford

De Farad dakdragers voor Ford staan bekend om het hoge laadvermogen. De dakdragers kunnen tot wel 100kg dragen. De dakdragers voor Ford zijn beschikbaar voor gladde daken maar ook voor daken met een dakrails. Ze zijn al gebruiksklaar om gemonteerd te worden en u heeft geen extra gereedschap nodig, het gereedschap zit er namelijk al bij. Er zit een gepatenteerd slot in om de veiligeheid te waarborgen. In het assortiment zitten ook aerodynamische dakdragers, zo komt er zo min mogelijk weerstand.
De dakdragers voor Ford zijn TUV gecertificeerd en krijgt u met 3 jaar garantie! Zo garanderen wij de beste kwaliteit.

Bagagebox voor uw Ford

Om optimaal gebruik te maken van extra ruimte heeft u naast een dakdrager ook een dakkoffer nodig. Wij hebben een ruim assortiment bagageboxen zodat u de dakkoffer kunt vinden die bij uw wensen past.

Onze collectie is online te bekijken en te bestellen »