Farad Header Banner
filter_list

Filter

Ford dakdragersDakdragers Ford

Bent u op zoek naar Ford dakdragers? Dan zit u bij Faradbox goed! Ford Motor Company is een Amerikaans autoconcern dat auto’s bouwt onder de eigen naam Ford en Lincoln. De auto’s van Ford worden wereldwijd verkocht. In 2010 was het concern de op vier na grootste autobouwer ter wereld. Daarom kunnen de dakdragers voor de auto’s van Ford niet ontbreken in ons assortiment. We bieden u daarom verschillende dakdragers voor verschillende modellen en bouwjaren. Vergeet niet onze handige zoekfunctie te gebruiken. Selecteer uw model Ford, het bouwjaar en de uitvoering en wij tonen u de voor uw Ford geschikte dakdragers!Dakdragers Ford kopen?Dakdragers Ford

De dakdragers voor Ford van Faradbox staan bekend om het hoge laadvermogen. De Ford dakdragers kunnen tot wel 100 kg dragen. De dakdragers voor Ford zijn beschikbaar voor gladde daken maar ook voor daken met dakrails. De Ford dakdragers zijn al gebruiksklaar om gemonteerd te worden en u heeft geen extra gereedschap nodig. Bovendien zijn ze voorzien van een gepatenteerd slot om de veiligheid te waarborgen. In het assortiment zitten ook aerodynamische dakdragers die zorgen voor zo min mogelijk weerstand tijdens het rijden.

Wat bieden de dakdragers voor uw Ford?

Kiest u voor een dakdrager, dan kiest u voor gemak en ruimte. Een Ford dakdrager gebruikt u als fietsenrek, om ski’s mee te nemen, uw surfplank mee te nemen of om een dakkoffer op te bevestigen. Wanneer u voor een dakkoffer voor uw Ford kiest, dan profiteert u bij Faradbox van de volgende voordelen:
  • Aerodynamisch aluminium (licht van gewicht) of staal;
  • Maximale belasting van 75 kg tot 100 kg;
  • TUV-gecertificeerd;
  • Al onze dakdragers doorstaan de City Crash Test;
  • Eenvoudig te monteren;
  • T-gleuf voor het toepassen van een T-adapter of accessoires;
  • Geen extra gereedschap nodig dankzij de meegeleverde sleutel;
  • U ontvangt een set van twee Ford dakdragers, voorzien van voetenset en sloten;
  • Drie jaar garantie.

Ford dakdragers bestellen?

Overweegt u om Ford dakdragers van Faradbox aan te schaffen? Twijfel dan niet langer, want bij ons krijgt u 14 dagen bedenktijd. Zo neemt u geen enkel risico. Wij van Faradbox leveren al onze dakdragers uit voorraad. Dit maakt verzending binnen één werkdag mogelijk. Zo kunt u sneller dan u dacht met uw Ford dakdrager op pad!

Dakkoffer op uw Ford

Wilt u de dakdragers gebruiken om extra bagage op uw dak te vervoeren? Dan heeft u uiteraard ook een Ford dakkoffer nodig. Deze bestelt u eenvoudig op onze website. Het is belangrijk om hierbij te controleren of de dakkoffer op de dakdragers past. Dit doet u door te kijken naar de minimale of maximale afstand tussen de dakdragers. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keuze!

Bekijk direct ons assortiment dakkoffers en kies uw ideale dakkoffer!

Onze collectie is online te bekijken en te bestellen »