Farad Header Banner
filter_list

Filter

Volkswagen dakdragers

Volkswagen is één van de bekendste automerken van de wereld. In 2017 was Volkswagen de meest verkochte auto binnen de EU. Bezit u ook een Volkswagen en bent u op zoek naar geschikte dakdragers? Bij Faradbox  hebben wij passende Volkswagen dakdragers. Selecteer in onze zoekfunctie uw type, uitvoering, model en  bouwjaar en u ziet welke dakdrager het beste bij uw auto past. De juiste dakdragers voor uw Volkswagen 

Om de juiste dakdrager voor uw Volkswagen te vinden kunt u gebruik maken van onze gemakkelijke  zoekfunctie. Voor de meeste modellen zijn meerdere typen Volkswagen dakdragers te verkrijgen. Het verschil tussen de dakdragers is het maximum gewicht, kleur, materiaal en afwerking (sommige modellen zijn aerodynamischer). 

Hoe moet u dakdragers op uw Volkswagen monteren?

Dakdragers voor Volkswagen van Faradbox zijn verassend eenvoudig te monteren en demonteren. U plaatst de dakdragers op de dakrails van uw auto met het benodigde gereedschap dat wij bij uw bestelling van de dakdrager voor uw Volkswagen leveren. Zo  hoeft heeft u gelijk alles in huis of de dakdrager te plaatsen!

Kan er een dakdrager op uw Volkswagen?

Faradbox biedt een uitgebreid assortiment dakdragers voor uw Volkswagen, waardoor er voor elk model wel een dakdrager beschikbaar is. Door gebruik te maken van onze handige zoekfunctie krijgt u snel en eenvoudig een overzicht met dakdragers die geschikt  zijn voor uw type Volkswagen. 

Zijn de dakdragers voor uw Volkswagen universeel?

Volledig universele dakdragers bestaan helaas niet, maar Faradbox heeft wel een aantal type dak dragers die in grote mate  universeel zijn. Het is belangrijk om te kijken naar het type dak van uw Volkswagen. Heeft u een auto met een glad dak, een open of gesloten dakrail of een auto met fixed points? Op basis hiervan kunt u kijken welke dakdrager op uw Volkswagen gemonteerd kan worden. 

Vervoer bagage met een dakkoffer voor uw Volkswagen

Voor extra laadruimte kunt u ook een dakkoffer op uw Volkswagen plaatsen . Met een dakkoffer voor uw Volkswagen neemt u heel wat extra bagage mee. Bekijk daarom ook eens ons aanbod dakkoffers voor  uw Volkswagen.

Onze collectie is online te bekijken en te bestellen »