Farad Header Banner
filter_list

Filter

Dakdragers voor de Renault Koleos

Gemakkelijk extra ruimte creëren met dakdragers voor de Renault Koleos. Bestel ze bij uw specialist in dakdragers en dakkoffers.


Renault Koleos Dakdragers

De Renault Koleos is een luxe crossover met een rijke uitrusting. Met de Renault Koleos haalt u een auto in huis die in het interieur enorm veel te bieden heeft. Bovendien kunt u kiezen voor een versie met vierwielaandrijving, dan kunt u er ook behoorlijk goed mee offroad rijden.

In 2006 kwam deze auto voor het eerst op de markt en kent twee generaties. De eerste generatie was van 2007-2015 op de markt en de tweede generatie van 2016 tot op heden. 

Renault Koleos laadruimte uitbreiden

De Renault Koleos heeft een laadruimte van 441 liter, welke simpel is uit te breiden door een dakdrager van Faradbox. Als u bijvoorbeeld op vakantie gaat of een trip gaat maken en er veel bagage mee moet, zou het ook handig zijn als u die ruimte dan hebt. Hiervoor is een dakdrager dé oplossing.

Dakdragers van Faradbox

Dé oplossing voor meer laadruimte zijn de dakdragers van Farad. De dakdragers bieden u enkele voordelen ten opzichte van andere dakdragers, namelijk een hoge kwaliteit en een makkelijk te monteren systeem gemixt met een Italiaanse afwerking. Op de dakdragers van Farad zit standaard 3 jaar garantie.

Voor de dakdragers van uw Renault Koleos kijkt u hierboven.