Farad Header Banner
filter_list

Filter

Dakdrager Infiniti
Farad dakdrager Infiniti

 

Infiniti is de luxedivisie van Nissan en Renault. Het Japanse automerk begon met zijn verkoopactiviteiten in 1989 in Noord-Amerika. Het duurde tot 2008 totdat Infinti ook voet aan de grond kon zetten in Europa. Momenteel voert het merk vijf modellen die bestaan uit luxe sedans en SUV's. Wanneer u uw model, bouwjaar en uitvoering selecteert vindt u bij ons een selectie van de dakdragers welke geschikt zijn voor uw auto.Onze Inviniti dakdragers

Op zoek naar een dakdrager voor uw Inviniti? Inviniti heeft verschillende soorten SUV’s,FX30, Q30, QX30, Q50 en bijvoorbeeld de Q70. Welk model u ook heeft, bij Faradbox hebben wij de juiste dakdrager voor uw auto. Vul uw model en eventueel bouwjaar in van uw auto en wij selecteren de geschikte modellen voor u. Handig in één overzicht, zodat u gemakkelijk een keuze kunt maken.

Voordelen Inviniti dakdrager

Extra ruimte! Of het nu voor de wintersport is, of voor de zomervakantie, een auto inpakken voor een vakantie is vaak een uitdaging. De eerste stap om extra ruimte te creëren is het aanschaffen van een dakdrager. Wij hebben een ruim assortiment dakdragers waardoor u altijd een dakdrager vindt die bij uw Inviniti past. 

Bestel uw dakdragers bij Faradbox

✓ Alle producten worden gratis verzonden
✓ Verzending altijd binnen 1 werkdag 
✓ Producten worden uit voorraad geleverd
✓ Veilig en eenvoudig betalen
✓ Alle producten zijn TÜV gecertificeerd
✓ Eenvoudig te monteren
✓ 3 jaar garantie 

Dakkoffers voor uw Inviniti

De dakdragers van uw Inviniti heeft u gemakkelijk uitgezocht. Nu nog een dakkoffer om bijvoorbeeld uw wintersportspullen in kwijt te kunnen. Deze vindt u ook bij Faradbox. Door onze ruime selectie vindt u altijd een dakkoffer die bij u past. Of het nu om een kleinere koffer gaat van 340 liter of een grote van maximaal 680 liter, bij ons vindt u gemakkelijk de juiste dakkoffer. Alle dakkoffers zijn voorzien van de benodigde keurmerken zoals de TÜV-certificering en de City Crash Test. 

En het beste? Alle Inviniti dakkoffers worden gratis bij u thuisbezorgd. Wel zo gemakkelijk toch?! Benieuwd welke dakkoffers wij in ons assortiment hebben, klik hier