Farad Header Banner
filter_list

Filter

Dakdragers voor de Skoda Octavia

Zoekt u dakdragers voor de Skoda Octavia ? Bestel ze makkelijk en snel online bij uw 
dakdragers specialist:

  • Gratis verzending
  • Uit voorraad geleverd
  • Verzending binnen 1 werkdag


Dakdragers Skoda Octavia

De Skoda Octavia is een erg geschikte gezinsauto dankzij haar grote binnenruimte. Door de moderne infotainmentsystemen en rij-assistentiesystemen rij je erg gemakkelijk op de weg. De buitenkant van de auto ziet er stijlvol uit en is daarom ook voor zakelijk gebruikt erg geschikt. Als extra opties zijn een massagefunctie, verwarming en ventilatie in de stoelen verkrijgbaar bij de auto. 

De laadruimte van de Octavia

De laadruimte van de Skoda Octavia is 450 - 600 liter, wat een beetje middelmatig is. Hierdoor zou je dus wat ruimte kunnen missen om meer bagage mee te nemen. Als je bijvoorbeeld op vakantie gaat of een trip gaat maken en er veel bagage mee moet, zou het ook handig zijn als je die ruimte dan hebt. Hiervoor is een oplossing.

Dakdragers van Farad

Dé oplossing voor meer laadruimte zijn de dakdragers van Farad. De dakdragers bieden u enkele voordelen ten opzichte van andere dakdragers, namelijk een hoge kwaliteit en een makkelijk te monteren systeem gemixt met een Italiaanse afwerking. Op de dakdragers van Farad zit standaard 3 jaar garantie.

Voor de dakdragers van uw Skoda Octavia kijkt u hierboven.