Farad Header Banner
filter_list

Filter

Farad dakdragers Opel dakdragers opel

Opel werd in 1862 opgericht, en begon pas in 1899 met het produceren van auto's. Al vanaf 1929 is Opel onderdeel van het Amerikaanse General Motors concern. In maart 2017 werd bekend gemaakt dat de PSA Group (o.a. Peugeot) Opel overneemt voor een bedrag van 2,2 miljard euro.
Dit ontzettend populaire automerk is onmisbaar in het verkeer en daarom hebben wij een uitgebreid assortiment in dakdragers voor Opel. U kunt met elk model van Opel bij ons terrecht. Om bij de selectie dakdragers te komen die geschikt is voor uw Opel, kiest u het type, bouwjaar en uitvoering.


Dakdragers Opel

De dakdragers voor Opel komen met een luxe aluminium voetenset waardoor u ze zo kunt instaleren. Geen extra gereedschap is er nodig, u heeft genoeg aan de gereedschap die bij de bestelling komt. Al onze dakdragers zijn TUV gecertificeerd. De Opel dakdragers zijn makkelijk te monteren en u heeft altijd 3 jaar lang garantie. 

Bagagebox voor uw Opel dakdragers opel

Om optimaal gebruik te maken van extra ruimte heeft u naast een dakdrager ook een dakkoffer nodig. Wij hebben een groot assortiment bagageboxen zodat u de juiste dakkoffer kunt vinden die bij uw wensen past.

Onze collectie is online te bekijken en te bestellen »