Farad Header Banner
filter_list

Filter

Dakdragers voor de Skoda Superb SW

Gemakkelijk extra ruimte creëren met dakdragers voor de Skoda Superb SW . Bestel ze bij uw specialist in dakdragers en dakkoffers.


Superb sw 2010-2016 met dakrail

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Superb SW 2016>. met dakrail

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Skoda Superb SW dakdragers 

De Skoda Superb SW is een middenklasse auto die ook wordt gezien als een groot familievoertuig. Sinds 2001 wordt deze auto geproduceerd door Skoda en er zijn drie generaties van deze auto. De eerste generatie is een vergelijking van de Volkswagen Passat B5 en was van 2002 tot 2008 op de markt. De tweede generatie lijkt op zijn beurt weer op een mix van de Volkswagen Golf en de huidige Passat en was van 2008 tot 2015 op de markt. De derde generatie heet de Skoda Superb 3 en heeft een nieuw model. Deze auto lijkt op de nieuwe Passat en is sinds 2015 op de markt.

Laadruimte Skoda Superb SW

De laadruimte van de Skoda Superb SW is 660 liter en 1.950 liter met een neergeklapte achterbank. Helaas kunt u niet altijd de achterbank neerklappen, hierdoor heeft u niet de optimale laadruimte die u nodig heeft. Als u wat extra laadruimte wil, zijn de dakdragers van Faradbox dé oplossing voor u.

Dakdragers van Faradbox

De dakdragers van Faradbox zijn de oplossing voor extra laadruimte en bieden u voordelen ten opzichte van andere dakdragers.
De dakdragers zijn voorzien van erg hoge kwaliteit, een erg makkelijk te monteren systeem en een mooie Italiaanse afwerking. Bovendien zit er standaard 3 jaar garantie op de dakdragers.

Welke dakdragers u nodig heeft kunt u hierboven bekijken.