Farad Header Banner
filter_list

Filter

Volvo dakdragersVolvo Dakdragers en bagageboxen

Volvo is een populaire auto voor gezinnen en zakelijke rijders. Volvo heeft een hoog afwerkingsniveau en de nadruk ligt op de veiligheid van de bestuurder en passagiers. Bent u Volvo-rijder en wilt u uw auto met dakdragers nog completer maken? Voor de diverse Volvo modellen hebben wij verschillende soorten Volvo dakdragers beschikbaar. Wanneer u uw model, bouwjaar en uitvoering selecteert in onze handige zoekfunctie, vindt u een selectie van voor uw Volvo geschikte dakdragers.  Onze dakdragers voor uw Volvo

Nadat u uw model, uitvoering en eventueel bouwjaar heeft geselecteerd, tonen wij u geschikte dakdragers voor uw Volvo. U kunt altijd kiezen tussen diverse modellen, de modellen hebben verschillende eigenschappen. Onze dakdragers zijn altijd eenvoudig te monteren. Ook veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo slagen al onze dakdragers voor de City Crash test. 

Hoe kunt u uw dakdrager op uw Volvo monteren?

Onze dakdragers voor uw Volvo zijn zeer eenvoudig te monteren. We leveren zelfs het benodigde gerDakdragers Volvoeedschap voor u mee, zodat u zelf niks hoeft te regelen. Een dakdrager kan op verschillende manieren gemonteerd worden, afhankelijk van het dak van uw Volvo. Zo zijn er verschillende dakdragers voor Volvo’s met een glad dak, open dakrail, gesloten dakrail  en auto’s met fixed points. 

Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een dakdrager voor uw Volvo?

Bij het aanschaffen van een dakdrager voor uw Volvo is het als eerste verstandig om de voor uw Volvo geschikte dakdragers te selecteren. Dit kan eenvoudig met onze handige zoekfunctie, waarbij u het aanbod te zien krijgt dat voor uw auto geschikt is. Verder kunt u nog letten op het maximale gewicht dat de dakdrager kan dragen, de gewenste kleur en het materiaal waaruit de dakdrager bestaat.

Hoelang gaat een dakdrager voor uw Volvo mee?

Onze dakdragers zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan hoge standaarden, waardoor ze lang meegaan. Daarom geven wij dan ook drie jaar garantie op ons assortiment dakdragers voor uw Volvo.

Opzoek naar een bijpassende dakkoffer voor uw Volvo?

Bij een dakdrager hoort natuurlijk ook een bijpassende dakkoffer voor uw Volvo. Ook deze is natuurlijk bij ons te vinden en te bestellen. Vergeet daarom niet ook ons assortiment dakkoffers voor uw Volvo te bekijken!

Onze collectie is online te bekijken en te bestellen »