Farad Header Banner
filter_list

Filter

Dakdragers voor SeatSeat dakdragers

Het Spaanse Seat heeft een ruim aanbod praktische auto's, geschoeid op de techniek van Volkswagen. De Mii is de goedkoopste in de compacte klasse en de instapversie is één van de goedkoopste auto's op de prijslijst. De Ibiza en Leon moeten het vooral hebben van hun sportieve design. Heeft u een Seat en wilt u daar passende dakdragers bij hebben? In onze handige zoekfunctie vindt u alle Seat dakdragers die geschikt zijn voor uw auto, kiest u het type, bouwjaar en uitvoering.Dakdragers voor uw Seat kopen?

Bent u op zoek naar dakdragers voor uw Seat? Dan bent u bij Faradbox aan het juiste adres! Wij hebben een breed assortiment dakdragers, ook voor uw Seat. Bent u van plan om op wintersport te gaan, of met uw gezin te gaan kamperen ? Faradbox zorgt ervoor dat u meer bagage mee kunt nemen dan u voor ogen had. Zo stapt u zorgeloos de auto in!

Hoe moet u dakdragers op uw Seat bevestigen?

Het bevestigen van uw Seat dakdragers kan snel en eenvoudig. Onze Faradbox dakdragers zijn heel gemakkelijk te monteren en te demonteren. Daarnaast leveren we het benodigde gereedschap voor de Seat dakdragers mee. Zo hoeft u zelf niks extra’s te regelen en kunt u de dakdragers gelijk op uw Seat plaatsen!

Waar moet u rekening mee houden wanneer u de weg op gaat met uw Seat dakdrager?

In principe gelden voor u dezelfde regels wanneer u met een dakdrager op uw Seat de weg op gaat, dan wanneer u reist zonder dakdrager. Zo is de maximumsnelheid wettelijk hetzelfde, maar het advies is om niet harder dan 130 km/uur te rijden om de veiligheid te garanderen. Daarnaast is het ook belangrijk om te controleren of de dakdrager goed vastzit. 

Hoeveel kg kan er op uw Seat dakdrager?

Het gewicht dat de dakdrager voor uw Seat kan dragen varieert per dakdrager. Het is daarom belangrijk om na te gaan welk gewicht u wilt vervoeren, zodat u de juiste dakdrager kunt  kiezen. Bij Faradbox kunt u kiezen uit dakdragers met een maximale belasting van 75 kg tot 100 kg.

Bijpassende Seat dakkoffer

Een Seat dakdrager is geschikt voor het gebruik met een fietsendrager of skirek, maar ook een bijpassende dakkoffer behoort tot de mogelijkheden. Faradbox biedt een breed assortiment dakkoffers die passend zijn op uw Seat dakdrager! 

Onze collectie is online te bekijken en te bestellen »