Farad Header Banner
filter_list

Filter

Land Rover Dakdragers
Dakdrager voor Land Rover

Land Rover is één van de oudste terreinwagenmerken ter wereld. Het oorspronkelijke doel van de Land Rover was om te voldoen aan de behoeften van mensen die veel op het platteland werken. De eerste brochure die voor dit merk werd uitgegeven, droeg de titel: "The Land Rover for the farmer, the countryman en general industrial use". Bij Faradbox vind u een breed assortiment Land Rover dakdragers. Wanneer u in onze zoekfunctie uw model, bouwjaar en uitvoering selecteert, tonen wij u een selectie van de dakdragers die geschikt zijn voor uw auto.


Dakdrager Land Rover

Faradbox is de online shop voor dakdragers, dakkoffers en fietsdragers. Vanzelfsprekend hebben wij Land Rover ook in assortiment opgenomen. Bij ons vindt u dakdragers voor onder andere de Discovery, Freelander en de Evoque

Onze producten worden allemaal van hoogwaardige materialen gemaakt, die niet alleen perfect passen bij het ontwerp van uw Land Rover, maar ook zorgen voor maximale functionaliteit en veiligheid. Bestel vandaag nog een set dakdragers en maak uw Land Rover klaar voor elk avontuur!

Land Rover dakdragers monteren

Bent u van plan om dakdragers te gaan kopen, maar wilt u zich geen zorgen maken over de montage? Faradbox biedt de ideale oplossing. Bezoek onze showroom en wij zorgen direct voor de montage van uw Land Rover dakdragers. Zo weet u zeker dat uw dakdragers stevig en stabiel gemonteerd zijn, waardoor u met een goed gevoel de weg op kan.

Liever zelf monteren? Ook dat is mogelijk bij Faradbox. Bij elke set dakdragers ontvangt u een uitgebreide montagehandleiding. Daarnaast vindt u op onze website diverse instructievideo's waarmee u eenvoudig de montage van uw Land Rover dakdragers zelf uitvoert.

Wat bieden de dakdragers voor uw Land Rover?

Wanneer u voor een dakdrager van Faradbox kiest, dan profiteert u van de volgende voordelen:
•    Aerodynamisch aluminium (licht van gewicht) 
•    Maximale belasting van 75 kg tot 100 kg
•    TÜV-gecertificeerd
•    Al onze dakdragers doorstaan de City Crash Test
•    Eenvoudig te monteren
•    T-gleuf voor het toepassen van een T-adapter of accessoires
•    Geen extra gereedschap nodig dankzij de meegeleverde sleutel
•    Drie jaar garantie

Dakkoffer voor uw land Rover

Om optimaal gebruik te maken van extra ruimte heeft u, naast een dakdrager, ook een dakkoffer nodig. Wij hebben een ruim assortiment bagageboxen, zodat u gegarandeerd de dakkoffer vindt die bij uw wensen past.

Bekijk hier ons volledige assortiment dakoffers.