Farad Header Banner
filter_list

Filter

Farad dakdrager JeepDakdragers Jeep

Het oorspronkelijke model Jeep is ontstaan als gevolg van een "ontwerpwedstrijd" uitgeschreven door het Amerikaanse leger. Het doel van de wedstrijd was het maken van een ontwerp voor een licht verkenningsvoertuig. Het leger had een lijst van specificaties opgesteld waaraan het voertuig moest te voldoen. Om bij de selectie te komen die geschikt is voor uw Jeep, kiest u het type, bouwjaar en uitvoering.


Onze Jeep dakdragers

Dakdragers worden niet alleen gebruikt voor een wintersportvakantie, maar voor een kampeervakantie kunnen dakdragers een goede oplossing zijn om met behulp van een dakkoffer extra ruimte te creëren. Je plaatst de dakdragers van Faradbox gemakkelijk op uw Jeep. Een dakkoffer erbovenop en al je kampeerspullen, zoals je tent, stoelen kunnen gemakkelijk meegenomen worden. 

Vindt een dakdrager die op uw Jeep past

Bij Faradbox hebben wij voor elke model Jeep een gepaste dakdrager. Door het merk en daarna het model te selecteren maken wij een selectie van de soorten dakdragers die bij uw Jeep passen. Wanneer u de keuze heeft gemaakt, worden uw dakdragers ook nog een gratis bezorgd. 

Dakkoffer Jeep

Niet alleen kunt u op een gemakkelijke manier uw dakdragers bestellen door het juiste model Jeep in te geven, ook voor uw dakkoffers bent u bij Faradbox aan het juiste adres om uw dakkoffer te vinden. Dit werkt op dezelfde manier als het selecteren van een dakdrager. Fijn alles op één plek. Benieuwd welke dakkoffer het beste wij uw Jeep past? Klik dan hier en wij maken een selectie voor u.