Farad Header Banner
filter_list

Filter

Peugeot logoPeugeot dakdragers

Bent u op zoek naar Peugeot dakdragers? Het Franse Peugeot is al vele jaren een populaire auto in Nederland. Peugeot is in alle segmenten wel vertegenwoordigd met een concurrerend model. Uiteraard bieden wij producten aan die geschikt zijn voor de diverse Peugeot modellen. Selecteer uw type, bouwjaar en uitvoering en bekijk welke dakdrager  geschikt is voor uw Peugeot.Wat bieden dakdragers voor uw Peugeot?

Wanneer u het juiste model, uitvoering en het bouwjaar heeft geselecteerd,  tonen wij u zo specifiek mogelijk de juiste dakdragers voor uw Peugeot. Bij Faradbox heeft u altijDakdragers Peugeotd keuze uit verschillende typen en modellen. Onze dakdragers zijn eenvoudig te monteren en het gereedschap dat u nodig heeft, leveren wij altijd mee . Onze dakdragers zijn van hoge kwaliteit en  daarom bieden wij u drie jaar volledige garantie. Ook doorstaan al onze dakdragers de City Crash test om de veiligheid te waarborgen. 

Waar moet u op letten bij het kopen van een Peugeot dakdrager?

Met onze handige zoekfunctie selecteert u eenvoudig  het aanbod dakdragers dat geschikt is voor de uitvoering van uw Peugeot. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of de dakdrager op uw Peogeot past. Het is wel verstandig om te kijken naar het gewenste laadvermogen van de dakdrager.

Hoeveel extra brandstof verbruikt uw Peugeot met een dakdrager?

Doordat onze dakdragers aerodynamisch zijn, heeft u weinig last een verhoogd brandstofgebruik of geluidshinder. Hierdoor kunt u met een gerust hart op pad!

Kan elke dakkoffer op elke dakdrager van uw Peugeot?

Bij ons aanbod dakdragers bieden we uiteraard ook een bijpassende dakkoffer. Het is  handig om,  naast uw dakdrager,  direct een geschikte dakkoffer voor uw Peugeot te bestellen. Om te kijken of een Peugeot dakkoffer op uw dakdrager past,  kunt u kijken naar het soort dakdrager en de breedte ervan. Op deze manier kunt u eenvoudig zien of de gewenste dakkoffer voor uw Peugeot geschikt is voor uw dakdrager. 

Onze collectie is online te bekijken en te bestellen »