Farad Header Banner
filter_list

Filter

Daihatsu DakdragersFarad dakdrager Daihatsu

Zeg je Daihatsu, dan zeg je Japanse topkwaliteit. Daihatsu is de Japanse specialist in compacte en zuinige auto’s. Een dakdrager is de perfecte aanvulling op uw Daihatsu! Dus bent u op zoek naar een dakdrager voor uw Daihatsu? Dan bent u bij Faradbox op de eindbestemming van uw zoektocht! Bij Faradbox vindt u een ruim assortiment dakdragers voor elk model Daihatsu. Voor de diverse modellen van deze mooie auto’s hebben wij zelfs meerdere soorten dakdragers beschikbaar. Dakdragers Daihatsu kopen?

Met onze praktische zoekfunctie heeft u de passende dakdrager voor uw Daihatsu zo gevonden! U vult eenvoudig het model, bouwjaar en uitvoering van uw auto in. Vervolgens krijgt u direct een selectie van dakdragers die geschikt zijn voor uw Daihatsu. Zo bestelt u gegarandeerd een dakdrager die op uw Daihatsu past! Wij leveren onze producten altijd uit voorraad, waardoor u kunt rekenen op verzending binnen één werkdag. 

Waarom kiezen voor Daihatsu dakdragers van Faradbox?

Al onze producten hebben verschillende eigenschappen. Toch hebben ze allemaal één overeenkomende eigenschap: ze zijn van hoge kwaliteit. Wanneer u overweegt om een dakdrager voor uw Daihatsu van Faradbox aan te schaffen, kunt u de volgende aspecten meenemen:

  • We bieden dakdragers voor een glad dak of met een dak met dakrails;
  • Onze dakdragers hebben een maximum belasting van 75 kg of 100 kg;
  • Ons assortiment Daihatsu dakdragers is TUV-gecertificeerd;
  • Alle dakdragers die wij aanbieden hebben de City Crash Test doorstaan;
  • Voor de montage van de dakdragers op uw Daihatsu heeft u geen ander gereedschap nodig dan de meegeleverde sleutel;
  • De dakdragers worden geleverd in een set van twee en zijn voorzien van voetenset en sloten;
  • We bieden drie jaar garantie op onze dakdragers;
  • U heeft keuze uit dakdragers van aluminium of staal;
  • Bij Faradbox kiest u voor eenvoud, de dakdragers worden gebruiksklaar geleverd.

Compacte opbergruimte met een Daihatsu dakkoffer

Dakdragers worden vaak gebruikt als skirek of fietsendrager. Natuurlijk kunt u ook een dakkoffer op uw dakdragers bevestigen. Op deze manier creëert u meer bagageruimte op het dak van uw Daihatsu. Deze ruimte kunt u gebruiken voor het droog en veilig vervoeren van extra bagage wanneer u op reis gaat bijvoorbeeld. Wij bieden een ruim assortiment dakkoffers die perfect op uw Daihatsu passen. Heeft u al een mooie dakkoffer uit ons assortiment op het oog?

Waar moet u op letten bij het rijden met een Daihatsu dakkoffer?

Voor het rijden met een dakkoffer wordt een maximumsnelheid geadviseerd van 130 km/uur. Het is belangrijk om niet te hard te rijden en geen scherpe bochten of onverwachtse stuurbewegingen te maken. Zo kunt u veilig met al uw bagage op weg naar uw favoriete bestemming!
Wilt u een dakkoffer aanschaffen? De ideale dakkoffer voor uw Daihatsu vindt u gegarandeerd bij Faradbox!
 

Onze collectie is online te bekijken en te bestellen »