Farad Header Banner
filter_list

Filter

Dakdragers voor MercedesDakdragers Mercedes

Onder het merk Mercedes-Benz worden personenauto's en -busjes, bestelwagens, bussen, vrachtwagens en  vliegtuigen geproduceerd. De bekende driepuntige ster die Mercedes als beeldmerk voert, siert sinds 1910 bij bijna alle Mercedes modellen de radiator . Van de drie punten in de ster wordt gezegd dat zij een verwijzing zijn naar het feit dat het de bedoeling was om motoren te bouwen voor gebruik te land, ter zee en in de lucht. Heeft uw ook zo’n fraaie Mercedes en bent u op zoek naar passende dakdragers? Wanneer u uw model, bouwjaar en uitvoering selecteert, vindt u bij ons een selectie van Mercedes dakdragers die geschikt zijn voor uw auto.Waarom dakdragers voor uw Mercedes?

Er zijn verschillende redenen om dakdragers aan te schaffen voor uw Mercedes. Het doel van dakdragers is om meer ruimte voor bagage te creëren. Om  welke reden u dan ook met uw Mercedes op pad gaat, Faradbox maakt uw reis gemakkelijker! Op deze manier hoeft u zich minder druk te maken over de hoeveelheid bagage die u meeneemt en is het mogelijk om plekken te bezoeken die u misschien niet voor ogen had!


Waar moeten Mercedes dakdragers geplaatst worden? 

Het monteren van dakdragers van Faradbox is zeer eenvoudig. De dakdragers moeten op de dakrails geplaatst worden, waarbij er gemeten moet worden hoe ver de dakdragers uit elkaar moeten staan. Faradbox maakt het monteren van dakdragers op uw Mercedes nog eenvoudiger door het benodigde gereedschap bij  te leveren. Zo  bent u snel en zonder gedoe klaar met monteren!

Waar moet u op letten bij het aanschaffen van dakdragers voor uw Mercedes?

Het vinden van een geschikte dakdrager kan lastig zijn; de ene dakdrager is de andere niet. Gelukkig maken wij het u gemakkelijker met onze handige zoekfunctie, waardoor u alleen nog maar de voor uw Mercedes geschikte dakdragers te zien krijgt! Het enige waar u dan nog op hoeft te letten is het maximale gewicht dat  de dakdrager kan dragen en hoe u wilt dat de dakdrager eruitziet. 

Kan er op uw Mercedes een dakdrager?

Het uitgebreide assortiment dakdragers van Faradbox bevat  voor elke Mercedes wel een passende dakdrager. Om snel het aanbod dat voor uw Mercedes geschikt is te vinden,  kunt u gebruik maken van onze zoekfunctie.  

Mercedes dakkoffer kopen?

Naast onze dakdragers bieden wij ook dakkoffers die geschikt zijn voor uw Mercedes. Ze zorgen voor net dat beetje extra opbergruimte. Zo kan een dakkoffer heel handig zijn voor bijvoorbeeld wintersport, een verre reis of wanneer u met uw gezin op pad gaat. 

Onze collectie is online te bekijken en te bestellen »