Farad Header Banner
filter_list

Filter

Dakdragers voor de Kia Picanto

Gemakkelijk extra ruimte creëren met dakdragers voor de Kia Picanto . Bestel ze bij uw specialist in dakdragers en dakkoffers.


Kia Picanto dakdragers

De Kia Picanto is ├ę├ęn van de populairste stadsauto van het moment. Hij oogt compact, maar het interieur is toch ruim en comfortabel. De binnenkant kent een volwassen aankleding. De Kia Picanto oogt lux en heeft met een paar mooi extra opties, zoals een volautomatisch airconditioning een stapje voor op de concurrentie.


Laadruimte Kia Picanto

Ondanks de compacte uitstraling heeft de auto als gezegd, toch genoeg laadruimte voor de dagelijkse activiteiten. De bagageruimte is ruimer dan die van andere autoÔÇÖs in hetzelfde segment. Weekboodschappen zijn dan ook geen probleem in de auto. Vrienden en familie kunnen ook prima vervoerd worden. Het wordt een ander verhaal als een grote lading spullen vervoerd moet worden. Dus voor langere vakantie of een trip met meerder mensen is een stukje extra laadruimte geen overbodige luxe. Daarom is een dakdrager een prima oplossing in dit soort situaties.

Bekijk bij de Kia Picanto modellen hierboven welke dakdrager u nodig heeft.

Dakdragers van Faradbox

Voor extra laadruimte en de Kia Picanto is een dakdrager van Faradbox ideaal. De dakdragers zijn van uitstekende kwaliteit, Italiaans afgewerkt en makkelijk te monteren.