Farad Header Banner
filter_list

Filter

Dakdragers voor de Skoda Fabia

Wij leveren al onze dakdragers voor de Skoda Fabia uit voorraad. Vandaag besteld = de volgende werkdag in huis. Bestel ze makkelijk en snel online bij uw dakdragers specialist: Selecteer hieronder het juiste model.

  • Gratis verzending
  • Uit voorraad geleverd
  • Verzending binnen 1 werkdag


Dakdragers Skoda Fabia

Een compacte stadsauto of een zogenaamde supermini die sinds 1999 op de markt is. De Skoda Fabia is de opvolger van de Felicia, die in 2001 van de markt werd gehaald. Er zijn drie generaties van de Skoda Fabia: Typ 6Y (1999), Typ 5J (2007) en de combi (2014). Over het algemeen zijn mensen die deze auto hebben heel erg tevreden en vinden ze het een fijne en compacte auto.

Laadruimte van de Fabia

De laadruimte van de Fabia heeft echter wel een paar kleine nadelen, er past respectievelijk maar 380 liter in qua volume. Dit betekend dat er geen grote hoeveelheden bagage mee kan achterin de kofferbak. Als de achterbank naar voren wordt geklapt, past er 1190 liter volume in. 

Voor meer ruimte in uw laadruimte, kunt u kijken welke dakdragers passen bij uw auto.

 

Dakdragers van Faradbox

De dakdragers van Faradbox bieden u veel voordelen met het behalen van meer laadruimte. Bij de dakdragers worden kwaliteit, een makkelijk te monteren systeem en een Italiaanse afwerking met elkaar gemixt. Op de dakdragers van Farad zit standaard 3 jaar garantie.