Farad Header Banner

Dakdragers voor de Hyundai Tucson

Zoekt u dakdragers voor de Hyundai Tucson? Bestel ze makkelijk en snel online bij uw dakdragers specialist:

  • Gratis verzending
  • Uit voorraad geleverd
  • Verzending binnen 1 werkdag

 Dakdragers Hyundai Tucson

De Hyundai Tucson is betrouwbaar, stoer, ruim en heel erg comfortabel. Vooral de Hyundai Tucson vanaf 2015, er zitten namelijk aardig wat verschillen tussen de versie tot 2010 en die vanaf 2015. Zo zijn de echte minpunten bij de Hyundai tot 2010 de minder soepel schakelende versnellingsbak en het bezineverbruik. Bij de versie vanaf 2015 zijn die problemen opgelost en is de auto opgeknapt met een stoere uistraling.

Laadruimte Hyundai Tucson

De laadruimte van de Hyundai Tucson ligt tussen de 558 en 616 liter en als je de achterbank neerklapt heb je een laadruimte van 1737 - 1795 liter. Maar wie zegt dat je die achterbank altijd dicht kan klappen, want misschien zitten daar kinderen of vrienden? Dan kan de achterbank niet dicht en heb je te weinig ruimte. Daar is een oplossing voor.

Dakdragers van Faradbox

De dakdragers van Faradbox zijn de oplossing voor extra laadruimte en bieden je voordelen ten opzichte van andere dakdragers.
De dakdragers zijn voorzien van erg hoge kwaliteit, een erg makkelijk te monteren systeem en een mooie Italiaanse afwerking. Bovendien zit er standaard 3 jaar garantie op de dakdragers.

Welke dakdragers u nodig heeft kunt u hierboven bekijken.