Farad Header Banner
filter_list

Filter

Dakdragers voor de Ford S Max

Wij leveren al onze dakdragers voor de Ford S Max uit voorraad. Vandaag besteld = de volgende werkdag in huis.Ford S max dakdragers van het merk Farad

De Ford S max staat bekend om zijn uitstekende flexabiliteit. De auto biedt 5 of 7 ruime zitplaatsen en maakt het dan ook een ideale gezinsauto. De Ford S-max scoort ook nog een uitstekend op het gebied van veiligheid (5 sterren in alle tests) , dit is uiteraard wat je van een gezinsauto kunt verwachten. De auto kan snel worden omgetoverd tot een volwaardige bestelbus, want de stoelen kunnen elektrisch en snel worden neergeklapt. 

De ruimte uitbreiden voor een vakantie of uitje

De bagageruimte van deze auto kan eenvoudig worden uitgebreid door het plaatsen van een dakkoffer. Want als je met het hele gezin om vakantie gaat, dan kom je al snel ruimte tekort. Faradbox heeft verschillende typen dragers die geschikt zijn voor deze auto.

Het juiste type vindt u gemakkelijk door hierboven het juiste jaartal te selecteren. 

Farad dragers

Farad dragers staan bekend om hun uitstekende laadvermogen, uitstekende kwaliteit, en fraaie Italiaanse afwerking. Op de aanschaf van uw dakdrager krijgt u standaard 3 jaar garantie en het allermooiste: ze zijn zeer eenvoudig te monteren.