Farad Header Banner

Dakdragers Peugeot 206

Bent u op zoek naar dakdragers voor uw Peugeot 206Peugeot 206De Peugeot 206 behoort tot de compacte klasse en is het meest geproduceerde model van Peugeot. Daarnaast is het de meest verkochte Franse auto aller tijden. 


Dakdragers voor uw Peugeot 206

Wanneer u de juiste uitvoering en het bouwjaar heeft geselecteerd tonen wij u per uitvoering de juiste dakdragers voor uw auto. Bij Farad dakdragers heeft u altijd keuze uit verschillende typen en modellen.

Met onze dakdragers bent u verzekerd van eenvoudig zelf te monteren producten door het bijgeleverde gereedschap. Er is keuze uit de materialen staal en aluminium, waardoor de maximale belasting varieert van 75 tot 100 kg. Alle dakdragers zijn voorzien TUV-certificering, waar een City Crashtest deel van uitmaakt om veiligheid te garanderen. Een set Farad dakdragers heeft een garantieperiode van 3 jaar en bevat twee dakdragers, een voetenset en een slot.
 

Bagagebox bij uw Peugeot 206 dakdragers

Bij onze dakdragers bieden we uiteraard ook een bijpassende bagagebox aan. Bestel dus naast uw dakdragers direct een geschikte bagagebox.

Onze collectie is online te bekijken en te bestellen »