Farad Pesio Faradbox Farad Pesio Faradbox Farad Pesio faradbox Farad Pesio faradbox.nl Farad Pesio faradbox.nl Farad Pesio faradbox.nl
Farad Pesio Faradbox Farad Pesio Faradbox Farad Pesio faradbox Farad Pesio faradbox.nl Farad Pesio faradbox.nl Farad Pesio faradbox.nl
Farad Fietsendrager Pesio voor 1 fiets | 25 kg laadvermogen
0 Review | Review toevoegen
Farad Fietsendrager Pesio voor het monteren van 1 fiets op het dak Aluminium fietsendrager Farad voor montage op aluminium dakdragers welke voorzien zijn van t-sleuf. De Farad Pesio is geschikt...

Artikelnummer

Pesio

Standaard levertijd

voor 17:00 uur (op werkdagen) besteld, dezelfde werkdag verzonden

‚ā¨¬†159,00
‚ā¨¬†135,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Farad Fietsendrager Pesio voor het monteren van 1 fiets op het dak

Aluminium fietsendrager Farad voor montage op aluminium dakdragers welke voorzien zijn van t-sleuf. De Farad Pesio is geschikt voor het monteren van 1 fiets. Deze fietsdrager is ook geschikt voor het vervoeren van een E-bike tot wel 25kg! 
montage op de dakdragers d.m.v de meegeleverde t-adapters/t-stukken dus eenvoudig in de aluminium (Farad) dakdragers te schuiven.


Waar kunt u deze fietsendrager voor gebruiken?

Met de Pesio fietsendrager kunt u eenvoudig elk soort fiets meenemen op het dak van de auto. Deze Pesio fietsendrager is geschikt voor alle soorten fietsen zoals  racefietsen, mountainbikes, e-bikes, gewone fietsen, kinderfietsen en alle andere soorten fietsen die binnen de specificatie van de fietsendrager vallen (zie specificaties hieronder). Deze fietsendrager is specifiek geschikt voor gebruik op aluminium dakdragers, omdat deze fietsendrager standaard is voorzien van t-adapters. Door middel van deze t-adapters schuift u deze Pesio fietsendrager gemakkelijk boven in de t-sleuf van de aluminium dakdragers. Deze fietsendrager is geschikt voor fietsen tot 25kg. 


Wat zijn de voordelen van de Pesio fietsendrager?

De Pesio fietsendrager heeft een hedendaagse vormgeving, is zeer stevig en heeft een solide framebevestiging die ook d.m.v. de meegeleverde sleutels afsluitbaar is, van het dak halen van uw fiets zonder sleutel is niet mogelijk. Montage op de aluminium dakdragers gaat met t-adapters die bijgeleverd zijn. Het automatische klemmechanisme is voorzien van een zacht rubberen stootband en beschermd hiermee uw fiets. De wielen kunnen in de verstelbare wielhouders geplaatst worden en met de trekbandjes stevig worden vastgezet.
 

Wat zijn de nadelen van de Pesio fietsendrager?

De Pesio fietsendrager heeft standaart t-adapter bevestiging en géén u-beugels. Gevolg is dat er met de standaard geleverde montageset niet gemonteerd kan worden op stalen dakdragers, omdat stalen dakdragers geen t-sleuf hebben. U-beugels om de Pesio op de stalen dakdragers te monteren is wel optioneel bij te bestellen (zie relevante producten onderaan). 

Wat ontvang ik in de verpakking?

- 1 Fietsendrager aluminium 
- 3 T-bouten (voor montage op de aluminium dakdragers)
- 2 Sleutels (voor het afsluiten van de fietsendrager op de dakdragers)
- Tool (voor het eenmalig vastzetten van de wielhouders op de juiste positie)
- Gebruiksaanwijzing


Specificaties:

- Laadvermogen 25kg
- Frame maat ronde buis: min 25mm (0,98") - max 100mm (3,9")
- Frame maat hoekige buis max 90 x 100mm (3,5" x 3,9") 
- Maximale wielbasis 1350mm (naaf tot naaf)
- geschikt voor wielen van 12’’ tot  29’’
- Breedte banden: minimaal min 23mm (0,9") - max 114mm (4,5")
- Voorzien van veiligheidssloten
- T-adaptermontage (bijgeleverd)
- Zilver met zwarte fietsbeugel
- TÜV en City Crash gecertificeerd
- Productgewicht: 3,5kg
- 3 jaar garantie 

Zeer eenvoudige montage op de dakdragers maar ook het plaatsen van de fiets is zeer eenvoudig, je zet de fiets op de drager en d.m.v de automatische klembeugel klemt de fiets gelijk vast.


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.