Farad Header Banner
filter_list

Filter

Farad dakdragers BMW

BMW dakdragers

Opzoek naar een BMW Dakdrager? Dan zit u bij Faradbox helemaal goed, hebben we een ruim aanbod aan BMW dakdragers. BMW is één van de populairste automerken die er zijn. Dit Duitse automerk is niet meer weg te denken uit het Nederlandse verkeer. Dit is ook niet gek, want BMW heeft een marktaandeel van bijna 5% in Nederland. Selecteer uw model, bouwjaar en uitvoering en krijg direct een overzicht van alle voor uw BMW geschikte dakdragers.Onze dakdragers BMW

Als u op zoek bent naar de beste dakdragers voor uw BMW, dan bent u bij Faradbox aan het juiste adres! Wanneer uw BMW voorzien is van een dakdrager, heeft u meer flexibiliteit wat betreft de bagage die u meeneemt en neemt u makkelijker meer bagage mee. Onze dakdragers zijn altijd eenvoudig op uw BMW te monteren, u beschikt altijd over 3 jaar garantie en al onze dakdragers hebben met gemak de City Crash test doorstaan. Dit en meer maakt dat u bij ons gegarandeerd de beste dakdrager voor uw BMW aanschaft! 

Waar moet u op letten bij het kopen van een BMW dakdrager?Dakdragers BMW

Bij het kopen van een dakdrager voor uw BMW is het belangrijk om na te gaan welke wensen u ten aanzien van een dakdrager heeft. Welk gewicht moet de dakdrager kunnen houden? Hoe moet de dakdrager eruitzien? Voor welk model BMW moet de dakdrager geschikt zijn? Deze vragen helpen u op weg om een weloverwogen keuze te maken. Met onze handige zoekfunctie vindt u snel een selectie voor uw BMW geschikte dakdragers.

Kan er een dakdrager op uw BMW?

Dankzij het uitgebreide assortiment dakdragers van Faradbox is er voor elke BMW wel een passende dakdrager beschikbaar. Met onze handige zoekfunctie selecteert u het model, bouwjaar en uitvoering en krijgt u snel te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoeveel kg kan ik op mijn dakdrager BMW?

Het gewicht dat u kunt vervoeren met een BMW dakdrager en een dakkoffer is afhankelijk van welke dakdrager en dakkoffer u kiest. Niet elke dakdrager/dakkoffer kan evenveel gewicht dragen. Het is daarom belangrijk om, voordat u een bestelling plaatst, goed na te gaan welk gewicht u extra wilt vervoeren. De meeste BMW dakdragers kunnen tussen de 75 kg en 100 kg dragen en de meeste dakkoffers hebben een laadvermogen van 75 kg.

Een bijpassende dakkoffer voor uw BMW

Wanneer u over een dakdrager beschikt, heeft u mogelijk ook een dakkoffer voor uw BMW nodig. Ook hiervoor kunt u bij Faradbox terecht! Het type dakkoffer dat u kiest hangt af van de dakdrager op uw BMW. U moet dan bijvoorbeeld letten op de afstand tussen de dragers en het laadvermogen. Verder kunt u nog uw voorkeur voor het soort materiaal, model, inhoud en kleur aangeven .

Onze collectie is online te bekijken en te bestellen »