Farad Header Banner

Dakdragers voor de Hyundai Ioniq

Wij leveren al onze dakdragers voor de Hyundai Ioniq uit voorraad. Vandaag besteld = de volgende werkdag in huis.Weergave:
 


Bezig met laden...
10%
visibility

Dakdragers Aerodynamisch Hyundai IONIQ 2016> BS149ALU130AB

209,99

189,99

11%
visibility

Dakdragers Aerodynamisch Hyundai IONIQ 2016> BS149ALU130AS

189,99

169,99

visibility

Dakdragers Hyundai IONIQ 2016> BS149ALU130

149,99

visibility

Hyundai IONIQ 2016>. BS149STL130

129,99

Hyundai Ioniq dakdragers

De Hyundai Ioniq is een verfrissende elektrische auto. De auto is ontzettend populaire vanwege de leef- en bewegingsruimte. De binnenkant valt op door de grote, vlakke vloer. De voorstoelen zijn uitgebreid verstelbaar. Zo kan de leuning volledig platgelegd worden en de verschuifbare middenconsole zorgt voor nog wat extra ruimte. Verder staat de Hyundai Ioniq bekend om haar milieuvriendelijkheid. Het interieur is volledig gemaakt van ecologische materialen, zoals suikerriet en biologische verf.

Laadruimte van de Hyundai Ioniq

De Hyundai Ioniq kan het best beschreven worden als een zakelijke auto, maar ook als echte gezinsauto. Door het ruime interieur wordt het ook gezien als een ideale reisauto. Je wilt natuurlijk wel blijven profiteren van de vele ruimte die de auto beidt. Daarom is het handig om een dakdrager aan te schaffen voor langeafstandsreizen. Zodoende hoef je geen spullen op de achterbank te proppen. Dat zou ten koste gaan van het reiscomfort. Bekijk bij de Hyundai Ioniq modellen hierboven welke dakdrager u nodig heeft.

Dakdragers van Fardbox

Faradbox zorgt voor een stukje extra comfort die u mist in de auto. De dakdrager zorgt voor een zorgeloze lage reis met al uw vrienden en/of familie. De dakdragers zijn van uitstekende kwaliteit, Italiaans afgewerkt en bovendien zit er 3 jaar garantie op de dakdrager. Een extra voordeel is dat de dakdrager eenvoudig te monteren is.