Farad Header Banner
filter_list

Filter

Welke dakkoffer heb ik nodig? Faradbox maakt het jou eenvoudig en helpt u graag!

Met onze jarenlange ervaring in de verkoop van dakkoffers en dakdragers helpen wij u graag bij het vinden van de perfecte dakkoffer voor uw behoeften. Wij bieden niet alleen een uitgebreid assortiment van kwalitatieve dakkoffers aan, maar ook snelle levering en gratis verzending. Hieronder vindt u meer informatie over waar u op moet letten bij het kopen van een dakkoffer.

Maak een keuze uit ons ruime assortiment

Onze klanten zijn erg tevreden over onze service en producten. Wij leveren namelijk niet alleen snel, maar ook uit voorraad. Daarnaast vinden klanten onze levering "super snel". Bovendien zijn al onze koffers zeer gemakkelijk te monteren, dankzij het easy fix systeem. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, zodat u zorgeloos op vakantie kunt gaan met uw dakkoffer.

Bekijk hieronder ons assortiment


Waar u op moet letten bij de aankoop

Voordat u overgaat tot de aankoop, is het belangrijk om te bepalen hoeveel extra ruimte u nodig heeft. U moet ook controleren of de dakkoffer past op uw dakdragers. Dit heeft te maken met de breedte van uw dakdragers en kunt u terugvinden in de omschrijving van onze dakkoffers. Als u niet zeker weet welke dakkoffer geschikt is voor uw auto, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Een dakkoffer als extra kofferbak

Over het algemeen wordt de extra ruimte die wordt verkregen met een dakkoffer vergeleken met een extra kofferbak. Bij een dakkoffer moet u er echter wel rekening mee houden dat, hoe groter de dakkoffer is, hoe meer weerstand u ondervindt tijdens het rijden. Een grotere dakkoffer zal dus meer verbruiken dan een kleiner model.